Evenemang | Reporting.se

Evenemang

Storskaliga live-evenemang är ett viktigt åtagande och du måste vara säker på att du väljer rätt partner att arbeta med dig och din befintliga grupp. På ReportingTech förstår vi nödvändigheten av att få det rätt. Första gången – varje gång. Det finns ingen andra chans under ett live-event.

ReportingTech kan ge en skräddarsydd live event livestreaming tjänst garanterat att möta även de mest rigorösa projekt kort.

Genom att arbeta nära våra noggrant utvalda evenemang Partners kan vi leverera en konsekvent hög kvalitet för alla våra kunder, stora som små, ​​för alla typer av live-event.

Konferenser, bolagsstämmor, produktlanseringar, modevisningar och skolaavslutning är bara några av de många live-evenemang som vi har producerats i samarbete med våra evenemang Partners.

Lägga livestreaming till en händelse blir allt vanligare och en som ger många fördelar både när det gäller kostnadsbesparingar och tillgänglighet. Vi kan arbeta med din befintliga AV-team eller ge en fullständig början till slut tjänsten – alla dina venue behov på en internet-anslutning, kan vi göra resten.

Är du en händelse chef eller konferensarrangör? Har din plats regelbundet värd liveevenemang?

Om du producerar evenemang för dina kunder sedan lägga livestreaming till din tjänsteportfölj är ett beprövat sätt att utnyttja en värdefull ny inkomstkälla.

Våra evenemang Partners endast väljs efter mycket noggrant övervägande som ett nära samarbete är nödvändigt för att säkerställa långsiktig framgång.

Om du vill komma i fråga för vårt partnerprogram vill vi att du hör av dig!

Vänligen maila service@reporting.se i första hand och en av vår partner team kommer att kontakta dig med vändande.