Våra video tjänster: Livestreaming, TV kanal. | Reporting.se

ReportingTech Groups tjänsteutbud

Vad kan vi hjälpa, ordna och lösa åt dig som kund är vårt fokus. Och inom området mederna media, så som rörliga bilder och levande ljud på alla typer av plattformar och forums.
Besök vår Video Platform ahaStream.com (engelska)

Vi är specialister på

  • Direktsända av evenemang, konferenser, pressmöten, informationsträffar, årsmöten, bolagsstämmor, fester och paneldebatter
  • Inspelning av reportage, utfrågningar, utbildningsfilmer, dokumentärer, teaterhändelser, premier, sammankomster mm
  • Direktsända PoDcast eller inspelade för utsändning vid senare tillfällen
  • Bygga upp intern produktionskompettens inom företaget för att arbeta mer med den dagliga verksamheten av kommunikation och förmedling av budskap via små enkla sändningar och radioprogram. Medans dem mer krävande produktionerna sköts av oss tillsammans med företagets personal.
  • Enkelt sett så hjälper vi er med att förverkliga era drömmar på silverduken, TV skärmen och i etern utifrån vår erfarenhet, kreativitet och era mål och syften.
    Med stöd av den digitala utvecklingen har TV-sändningar tillgängliggjorts i var mans hand. Det står dessutom konsumenten fritt att välja när denne vill ta del av utbudet. Frågan idag är inte om utan när sändningar av budskap via egna kanaler till kunder, konsumenter, intresserade etc. kommer att äga rum.
    RTG har över 30 års erfarenheter av att arbeta med aktuellt media inom radio, TV, film, scenproduktioner, konferenser, seminarier och utbildningar. Vi vet och kan mediets möjligheter står till tjänst vid alla typer av frågor, funderingar och idéer